Vegueria del Penedès

FASE 3 DEL DESCONFINAMENT

L'Alt Penedès, el Garraf i el municipi de Cunit passen aquest dijous a la fase 3


ACN Vilanova i la Geltrú

17-06-2020 16:28

Illa ha donat el vistiplau a la proposta de la Generalitat després d'una reunió amb Vergés

Imatge d'un xiringuito de la platja de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Ministeri de Sanitat ha donat el vistiplau a que les regions de Barcelona ciutat, les regions metropolitanes nord i sud, i la de Lleida, passin a la fase 3 a partir d'aquest dijous, tal com havia demanat la Generalitat, segons ha avançat Catalunya Informació i han confirmat a l'ACN fonts de Salut. El ministre Salvador Illa ha acceptat aquesta proposta durant una reunió bilateral amb la consellera Alba Vergés on també hi han participat tècnics. Així, a partir d'aquest dijous tot Catalunya estarà en fase 3, que ja pot gestionar directament la Generalitat. Fonts de Salut han explicat a l'ACN que està previst diverses reunions per aquest dijous al matí per decidir quan tot Catalunya passa a la nova normalitat.

La mateixa portaveu del Govern, Meritxell Budó, ja va anunciar aquest dimarts que, un cop tot Catalunya estigui en fase 3, l'executiu establirà una regulació pròpia immediatament després per entrar en una "nova etapa" entre dijous i divendres. A més, des d'aquest dijous l'àrea de Barcelona i Lleida recuperen la mobilitat amb les unitats territorials de Catalunya que ja estan en fase 3.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.