Vegueria del Penedès

SENSE SOSTRE

Assís habilita 12 places d'habitatge per a dones sense llar a Barcelona, Santa Coloma i Sant Pere de Ribes


ACN Sant Pere de Ribes

08-07-2020 9:00

L'entitat ofereix un procés d'acompanyament per ajudar a sortir de la situació de vulnerabilitat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Assís ha habilitat 12 places d'habitatges per a dones en situació de sense llar a la demarcació de Barcelona. En concret, estan ubicades al barri de Sarrià de la capital catalana, a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) i a Sant Pere de Ribes (Garraf) i són espais d'acollida estables. A l'edifici Llar Impuls de Sarrià hi viuran set dones i l'objectiu és abordar les seves necessitats bàsiques i psicosocials, posant en rellevància la complexitat i la urgència de donar resposta a la realitat del sensellarisme. La responsable del programa Dones Amb Llar, Elena Sala, ha destacat que no són només places residencials sinó "espais de seguretat i acompanyament on s'incorpora la perspectiva de gènere i on s'ofereix estabilitat i temps".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.