Vegueria del Penedès

CONFLICTE LABORAL

CCOO denuncia "persecució sindical" a l’empresa Jaume Serra de Vilanova i la Geltrú


Redacció Vilanova i la Geltrú

27-07-2020 16:23

La direcció de l’empresa del Grup García Carrión ha acomiadat els candidats de CCOO a les eleccions sindicals, que s’havien de celebrar properament, en conèixer la seva intenció de presentar-se

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CCOO d’Indústria de Catalunya ha denunciat l’actitud "antisindical i antidemocràtica" de la direcció de l’empresa Jaume Serra, ubicada a Vilanova i la Geltrú, del Grup García Carrión. Segons alerta el sindicat, l'empresa ha acomiadat els candidats de CCOO a les eleccions sindicals, que s’havien de celebrar properament, en conèixer la seva intenció de presentar-se. Per a CCOO, aquesta decisió demostra la "nul·la capacitat de l’empresa per entendre les relacions laborals, així com el seu talant antisindical".

Davant d’aquest fet, CCOO iniciarà una campanya contra aquesta mesura des dels àmbits sindical i jurídic, ja que s’estan vulnerant els drets fonamentals dels treballadors i treballadores: "No podem permetre que actituds com aquesta continuïn sent una pràctica habitual en moltes empreses, que intenten per tots els mitjans coartar els drets de representació que tenen les persones treballadores".

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.