Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

Mas Albornà col·laborarà amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès distribuïnt els excedents alimentaris de la Unió Europea


Redacció Vilafranca del Penedès

29-07-2020 9:31

Mas Albornà cedirà un espai a la seva nau del polígon de Sant Pere Molanta per emmagatzemar aquests aliments que es fan arribar a les famílies necessitades

Mas Albornà col·laborarà amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès distribuïnt els excedents alimentaris de la Unió Europea. CC Alt Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Mas Albornà cedirà un espai a la seva nau del polígon de Sant Pere Molanta per emmagatzemar aquests aliments que es fan arribar a les famílies amb problemes econòmics de la comarca

En base a la informació que els hauran traslladat prèviament els Serveis Socials del Consell Comarcal, els treballadors de la Fundació Privada Mas Albornà prepararan els lots que corresponen a cadascun dels ajuntament i les entitats (Càritas Diocesana i l’Associació Som Solidaris) que gestionen de manera compartida amb el Consell Comarcal els centres de distribució d’aliments de la comarca.

Actualment hi ha centres de distribució a la Granada, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Pontons, Torrelles de Foix i Castellví de la Marca.

Fins ara, aquests aliments s’emmagatzemaven en una nau de l’empresa Darwin XXI, de Sant Pere de Riudebitlles, gràcies a la col·laboració desinteressada del seu propietari, Enric Pérez.

Durant l’any 2019, els aliments del Banc d’Excedents Alimentaris de la Unió Europea a l’Alt Penedès van arribar a més de 600 persones de la comarca de l’Alt Penedès.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.