Vegueria del Penedès

CINC MESOS PER RECUPERAR LA CASS

Una parella denuncia l'ocupació il·legal de la casa que acabaven de comprar, a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

20-08-2020 9:38

Els 'nous inquilins' demanen diners a la parella per marxar de la casa, on han contractat un sistema d'alarma després d'ocupar-la il·legalment

Una parella denuncia l'ocupació il·legal de la casa que acabaven de comprar, a Vilanova. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una parella de vilanovins denuncia l'ocupació il·legal de la casa que acabaven de comprar, al barri de la Geltrú. Els tràmits amb el banc per a la hipoteca els van fer al febrer, just abans del confinament, i quan van voler entrar a la casa es van trobar que estava ocupada: "Durant la primera quinzena de juny els aconseguim fer fora, però tornen a entrar i posem denúncia". La parella va intentar negociar amb els "nous inquilins" explicant que es tractava de la propietat d’un particular i que necessiten la casa per viure, ja que a finals d'aquest any finalitza el contracte de lloguer que tenen i ni volen ni poden pagar la hipoteca i un nou lloguer: "ens diuen que els és igual i que no marxaran i després es poden en contacte amb les finques i demanen 5.000 per marxar".

En els darrers dies, el Gerarg Pla i la Fabiola Llanos han organitzat protestes a les portes de l'immoble per fer fora els "inquilins" de la seva casa: "gràcies a la pressió del barri i de diversos col·lectius com 500x20, que entén que aquesta no és una ocupació per necessitat sinó un negoci hem aconseguit el compromís que marxaran en tres setmanes. Confiem que poguem entrar a la casa aviat".

La parella ha denunciat la impunitat amb que s'han trobat en aquests procés, tot i les denúncies i requeriments a la policia: "fins i tot han contractat un sistema d'alarma a Securitas, que no deuen haver demanat ni un sol paper per col·locar-la".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.