Vegueria del Penedès

CURS 2020/21

Famílies de l'escola concertada alerten que la dotació de recursos per l'inici de curs "no serà suficient"


ACN Barcelona

04-09-2020 20:54

Fapel exigeix a Educació una informació fluida i veraç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Escoles Lliures de Catalunya (Fapel) ha alertat que la dotació de recursos materials i humans, especialment a l'escola concertada, "no serà suficient" sobretot als centres que hagin de prendre mesures organitzatives extraordinàries. En una reunió amb el director general d'Atenció a la Família i Comunitat, Juan José Falcó, han exigit una "informació fluida i veraç" sobre l'inici de curs i es reuniran setmanalment per seguir-ne l'evolució. Han reclamat al Departament les mesures oportunes per "garantir" que els seus fills no es contagiïn. En un comunicat també fan una crida a la responsabilitat individual dels professors, les famílies i els alumnes "per tenir un curs normal".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.