Vegueria del Penedès

NODE FILM CLÚSTER

Sitges acull el rodatge de la nova pel·lícula de Daniel Monzón, basada en una novel·la de Javier Cercas


Redacció Sitges

09-09-2020 8:48

La primera jornada de rodatge a la comarca del Garraf, el passat divendres, va passar per escenaris com el port i la platja de Vallcarca i el Cementiri de Sant Sebastià

Sitges acull el rodatge de la nova pel·lícula de Daniel Monzón, basada en una novel·la de Javier Cercas. Node Film Clúster

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sitges acull el rodatge de la nova pel·lícula de Daniel Monzón. El passat divendres 4 de setembre va ser del primer dia de rodatge a Sitges del rodatge del llargmetratge Las Leyes de La Frontera, dirigida per Daniel Monzón i basada en la novel·la de l’escriptor Javier Cercas.

Las Leyes de la Frontera explica l’estiu en que Natxo un jove tímid i introvertit interpretat per Marcos Ruiz, coneix a la Tere interpretada per Begoña Vargas, i en Zarco interpretat per Chechu Salgado,  dos joves delinqüents que portaran a en Natxo a creuar reiteradament la frontera entre el be i el mal amb atracaments, robatoris i malifetes.

En aquesta primera jornada de rodatge a la comarca del Garraf es va rodar al Port i la Platja de Vallcarca, a la carretera de Parc del Garraf i al Cementiri de Sant Sebastià, en propers dies es rodarà també a la discoteca Pachà i a la Platja de Garraf. El rodatge durarà 9 setmanes en diferents localitzacions de Catalunya, com Girona, Manresa, Montblanc i la Costa del Garraf.

El guió ha estat escrit per Jorge Guerricaechevarría, i el mateix Daniel Monzón, que ja havien treballat junts en les exitoses: 'Celda 211', 'El Niño' i 'Yucatán'. Atresmedia Cine, La Terraza Films, Ikiru Films i Las Leyes de la Frontera AIE en son els productors i Warner Bros. Pictures España serà la distribuïdora del film a les sales espanyoles el proper 2021.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.