Vegueria del Penedès

REVISIÓ

L'Ajuntament substituirà 8 palmeres del passeig i del Prat de Vilanova per risc de caiguda


Redacció Vilanova i la Geltrú

20-10-2020 12:17

Aquesta setmana es talen i la primavera vinent es replantaran

L'Ajuntament substituirà 8 palmeres del passeig i del Prat de Vilanova per risc de caiguda. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta setmana s'està duent a terme les tasques de tala de 8 palmeres (Phoenix dactylifera). En la darrera revisió del seu estat mecànic, a càrrec d'una empresa especialitzada, van ser diagnosticades amb cert risc de caiguda, per la qual cosa s'ha decidit retirar-les de l'espai públic. Posteriorment, durant la campanya de replantació d'arbrat de la primavera vinent, es procedirà a substituir els 8 exemplars talats.

Les palmeres en qüestió, estan ubicades a la zona del passeig de Ribes Roges i al Prat de Vilanova.

D'altra banda en aquest darrer trimestre de l'any continuarà el seguiment i la revisió dels exemplar d'aquesta espècie que hi ha a la ciutat. D'aquesta manera es preveu fer un nou control i revisió d'un grup de 48 palmeres, a les quals es va determinar la conveniència de fer una nova revisió per trobar-se, algunes d'elles, en zones on es concentra sovint activitats i el pas de vianants.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.