CUINA I POESIA
02-11-2020 Última revisió: 12-12-2020 10:17
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Cada diumenge una nova recepta, pròpia i d’autor/a, inspirada en referents culinaris i amanida amb POESIA al gust!
Aquesta setmana us presentem la Crema de carbassa, una recepta fàcil, nutritiva, colorida i ideal per acompanyar qualsevol àpat.⠀
Ingredients
⚡carbassa, ⚡pastanaga ⚡taronja ⚡gingebre ⚡porro ⚡pebre negre
Preparació⠀
Es pelen i tallen les verdures, així com la taronja, que es reserva. S'introdueixen en una olla amb aigua calenta fins que estiguin toves. Si voleu potenciar el sabor, el porro i la pastanaga es poden saltejar una mica abans.⠀Un cop bullides, es trituren juntament amb la taronja (pot ser sencera o només el suc) i les espècies al gust. Poseu poca quantitat de gingebre si no voleu veure les estrelles.⠀Podeu utilitzar llavors de XIA per decorar. És un superaliment molt beneficiós per cuidar els nostres bodies i… a disfrutar!!!
No et perdis la pròxima RECEPTA POEMADA, ens recorda a la poeta Carolina María de Jesús per allò de "La noche es cálida. El cielo está salpicado de estrellas. Me viene el loco deseo de cortar un pedazo de cielo y hacerme un vestido”.
Segueix-nos en @luzcassino i @entrenapsicols. I en https://luzcassino.blogspot.com/
PUBLICITAT
PUBLICITAT