Vegueria del Penedès

CUINA I POESIA

Recetas a fuego y verso: Crema de carbassa


Luz Cassino i Lara Guerrero Vilanova i la Geltrú

02-11-2020 Última revisió: 12-12-2020 10:17

Si t'agrada menjar sa i gaudir dels petits plaers et presentem un Receptari que combina l'art de la paraula amb el de la cuina

Recetas a fuego y verso: Crema de carbassa. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Cada diumenge una nova recepta, pròpia i d’autor/a, inspirada en referents culinaris i amanida amb POESIA al gust!
Aquesta setmana us presentem la Crema de carbassa, una recepta fàcil, nutritiva, colorida i ideal per acompanyar qualsevol àpat.⠀

Ingredients
⚡carbassa, ⚡pastanaga ⚡taronja ⚡gingebre ⚡porro ⚡pebre negre

Preparació⠀
Es pelen i tallen les verdures, així com la taronja, que es reserva. S'introdueixen en una olla amb aigua calenta fins que estiguin toves. Si voleu potenciar el sabor, el porro i la pastanaga es poden saltejar una mica abans.⠀Un cop bullides, es trituren juntament amb la taronja (pot ser sencera o només el suc) i les espècies al gust. Poseu poca quantitat de gingebre si no voleu veure les estrelles.⠀Podeu utilitzar llavors de XIA per decorar. És un superaliment molt beneficiós per cuidar els nostres bodies  i… a disfrutar!!!

No et perdis la pròxima RECEPTA POEMADA, ens recorda a la poeta Carolina María de Jesús per allò de "La noche es cálida. El cielo está salpicado de estrellas. Me viene el loco deseo de cortar un pedazo de cielo y hacerme un vestido”.

Segueix-nos en @luzcassino i @entrenapsicols. I en https://luzcassino.blogspot.com/

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.