Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

Dues noves morts per coronavirus als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès des de dilluns


Redacció Sant Pere de Ribes

26-11-2020 12:32

Es manté la tendència a la baixa pel que fa al nombre de pacients ingressats per la covid-19

Dues noves morts per coronavirus als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès des de dilluns. CSAPG

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La pressió hospitalària a l'Alt Penedès i Garraf continua baixant per segona setmana pel que fa al nombre de pacients ingresssats per la covid-19. Tot i això, el Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf ha notificat aquest dijous dues noves morts per coronavirus des de dilluns. Des de l'inici de la pandèmia, han mort un total de 149 persones als hospitals del consorci: 110 a l'hospital de Sant Camil i 39 al de Vilafranca del Penedès. A dia d'avui, són 34 les persones ingressades per la covid-19 i pendents de confirmar el positiu, 10 menys que aquest mateix dilluns: 25 pacients al Garraf i 9 a l'Alt Penedès, unes dades molt inferiors a les que es registraven fa un mes.  Des de l'inici de la pandèmia, els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han donat l'alta mèdica a 542 pacients a l'hospital de Sant Pere de Ribes i 231 al de Vilafranca.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.