Vegueria del Penedès

COMPETÈNCIA

Només una de cada quatre llars coneix la diferència entre el mercat lliure i regulat del sector elèctric, segons la CNMC


ACN Barcelona

05-12-2020 9:17

Sis de cada deu llars de l'Estat desconeixen en quin mercat tenen contractat el subministrament de llum

Una torre elèctrica travessant el municipi de Sort, molt a prop de la capital de comarca. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Només una de cada quatre llars a l'Estat coneix la diferència entre una tarifa elèctrica al mercat lliure i una tarifa elèctrica al mercat regulat. Segons dades publicades aquest divendres per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), la xifra representa una tímida millora respecte a l'any passat, quan només el 22% dels consumidors sabia distingir les dues modalitats. Pel que fa a la contractació del gas, tan sols el 18,5% dels consumidors saben que disposen dels dos mercats. Per altra banda, l'estudi de la CNMC posa de manifest que sis de cada deu clients (el 63,3%) desconeix en quin tipus de mercat tenen contractat el subministrament de la llum.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.