Vegueria del Penedès

ROBATORI AMB FORÇA

Presó per a un jove multireincident detingut per un robatori en un restaurant de Vilanova i la Geltrú


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-12-2020 17:15

L’arrestat, amb 24 antecedents policials des del darrer mes de març, sempre utilitzava el mateix modus operandi trencant el vidre de l’aparador amb una pedra de grans dimensions

Presó per a un jove multireincident detingut per un robatori en un restaurant de Vilanova i la Geltrú. Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria del Garraf van detenir el dimecres 9 de desembre un jove de nacionalitat espanyola, de 20 anys i veí de Vilanova i la Geltrú, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a un restaurant de Vilanova i la Geltrú. 

La investigació es va iniciar un dies abans, concretament el 6 de desembre, quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori amb força a un restaurant de Vilanova i la Geltrú. L’autor dels fets, de matinada, havia trencat la cristallera de la porta d’accés al local, utilitzant una pedra, i havia aconseguit endur-se els diners de la caixa enregistradora i un ordinador portàtil del seu interior.

Gràcies a les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor dels fets i finalment, el 9 de desembre, el van detenir a l’estació ferroviària de Vilanova i la Geltrú.

El jove, des del darrer mes de març, ha estat detingut per agents de Mossos d’Esquadra i per agents de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú en 24 ocasions, com a presumpte autor de delictes contra el patrimoni al municipi. Concretament, per onze delictes de robatori o furt d’ús de vehicle, quatre delictes de robatori amb força interior de vehicle i dotze delictes de robatori amb força a diferents comerços com restaurants, forns de pa i supermercats, entre d’altres.

L’investigat, en tots els casos, utilitzava una pedra de grans dimensions que llançava contra els vidres dels aparadors. Posteriorment s’apoderava dels diners de la caixa enregistradora i fugia del lloc a peu.

L’arrestat, amb un total de 59 antecedents policials anteriors, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.