Vegueria del Penedès

INSTALACIONS ESPORTIVES

Camp de futbol i vestidor


Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia

29-12-2020 16:48

Per fi Sr. Ribas, s’ha atrevit, a tirar endavant una inversió important i molt reclamada per la vila. Arranjament instal·lacions esportives (grades, tribuna i demés), i construcció de uns “dignes” vestidors. Pressupost de 1,8 milions Deu-ni-do.

Imatge d'arxiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els vestidors del camp de futbol de Sant Sadurní, era una carència, un reclam que tots els partits polítics representats a l’ajuntament (oposició), demanaven a l’equip de govern, almenys des de l’any 2010-2011. Malgrat tot s’haurà d’esperar a l’any 2022, paraules del Sr. Alcalde, a que el camp i els seus vestidors, siguin una realitat.

L’esport a Sant Sadurní no es mereix tant de “retard”. Dic l’esport en general, doncs el pavelló de l’Ateneu Agrícola, també esta i estarà en obres fins finals de l’any 2021.

No se si ha estat iniciativa seva, o bé ha estat iniciativa del seu soci de govern. El que si li puc dir, Sr. Alcalde, és que ja era hora que una obra d’aquestes dimensions, es realitzes. Doncs, sap també, que Sant Sadurní, era per les poblacions veïnes, el “hazme reir” en aquest capítol esportiu.

Molt bona noticia per el club, Unió Esportiva Sant Sadurní. Podrà celebrar els seus 100 anys d’història (amb retràs degut al Covid), en unes instal·lacions dignes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.