Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

L'alcaldessa de Sitges rep l'alta hospitalària després de ser ingressada per la covid-19


Redacció Sitges

02-02-2021 17:52

Aurora Carbonell va haver de ser ingressada divendres passat a causa d'una pneumonia lleu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha rebut l'alta hospitalària aquest dimarts després d'haver passat quatre dies ingressada a causa de la covid-19 que li ha causat una pneumonia lleu. A través de les xarxes socials, Carbonell ha expicat que es troba millor i que ara haurà de seguir el tractament medica a casa durant 10 dies. En una piulada a Twitter, l'alcaldessa sitgena ha valorat el seu pas per l'hospital: "L'experiència en una planta covid-19 és molt dura, contínuament ingressant malalts i degoteig de persones que ja no surten vius. És molt bèstia tot plegat".

Aurora Carbonell va ser ingressada a l'hospital després de donar positiu en covid i passar una setmana confinada a casa seva amb símptomes lleus que després es van anar agreujant. Va perdre el coneixement, es quedar paralitzada i va haver de ser ingressada a l'hospital per una "pneumonia pulmonar". Carbonell ja va donar posiu aquest estiu, però en aquell moment no va tenir cap símptoma, però tampoc no va crear anticossos.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.