Vegueria del Penedès

RELATS

De pura il·lusió


Neus Moral Nolla Vilanova i la Geltrú

07-02-2021 18:08

Els ametllers floreixen

Ametllers florits. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Pessigolles a la panxa. I papallones. I aquelles ganes boges que els ulls vessin de la bellesa més pura. I la calma de l’instant que allargo i allargo i que no em sé acabar, perquè no puc, perquè no vull deixar de gaudir-lo.

Imatge de silenci i en silenci. Ens mirem. Ens tenim. Afortunats i agraïts; enmig de tantíssima bellesa, esclat de felicitat. Serenitat, i el blanc que tot ho inunda i ens embolcalla, embriacs i desitjosos d’aturar aquest segon eternament.

Es fa el miracle i el temps s’atura, còmplice. Nosaltres i la delicadesa més subtil. Ens delim per no perdre’ns res... I ens acompanya el silenci de les ànimes i els batecs del cor s’asserenen en un de sol, feliços de tenir-se, de tenir-nos.

I som nosaltres. I la natura ens fa el regal més preuat i tan esperat; gràcies pel moment i per l’emoció de ser-hi i de viure’l plegats. I em veig en el reflex dels teus ulls, enmig dels blancs tan purs i dels rosats.

I som nosaltres, i els ametllers floreixen.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.