Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2021

Els llaguts es cansen del narcotràfic per mar i posen rumb a Andorra


Falcons de Vilanova Vilanova i la Geltrú

10-02-2021 10:50

Els llaguteros preveuen que la parada il·limitada provocarà irregularitats en el subministre de drogues dures a Vilanova i la Geltrú

Els llaguts es cansen del narcotràfic. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Associació Esportiva Llaguts Vilanova anuncia que ha decidit interrompre temporalment les seves activitats com a narcotraficants a alta mar perquè “amb les mascaretes no reconeixem bé els nostres proveïdors i això crea mala maror”. El seu president, Eduard Escolar, explica que, actualment, tot són complicacions: “degut al toc de queda no ens queda gaires hores en plena foscor i la policia comença a sospitar que no hi ha cap hospital al Port de Vilanova”.

Els llaguteros preveuen que la parada il·limitada provocarà irregularitats en el subministre de drogues dures a Vilanova i la Geltrú. Fins els inicis de l'any passat eren repartides als seus socis i simpatitzants a les activitats que organitzaven regularment. Durant el confinament, com és sabut per tothom, per contactar-los calia posar la cançó de “Resistiré” a tota màquina pel balcó. I finalment, des de les noves restriccions, van haver de crear esdeveniments clandestins fins que “L'últim se'ns va anar de les mans a Llinars del Vallès” confessen.

Escolar assegura que enguany l'objectiu és obrir un nou front a Andorra “Aprofitarem per vendre el que ens queda i blanquejar diners. Obrirem un negoci de trineus amb els llaguts més vells ja que als nostres clients sempre els hi ha agradat la neu.”

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.