Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2021

Les Comparses de Vilanova es traslladen a les xarxes i volen ser protagonistes de les eleccions


Redacció Vilanova i la Geltrú

10-02-2021 16:59

Xavi Santamans ha creat un grup a Facebook, ADN Comparses, que proposa als vilanovins anar a votar vestits de comparsers i que ha generat un arxiu històric dels records familiars de l'acte més emblemàtic del Carnaval de Vilanova

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les Comparses són l'acte més multitudinari i identitari del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. En un any complicat com aquest, es fa difícil pensar en un diumenge de Carnaval sense caramels, mantons, barretines i l'enyorada marxa del Turuta. Per això és fàcil d'entendre que sorgeixen iniciatives com la que ha impulsat Xavi Santamans a través les xarxes socials, el grup de l'ADN Comparses de Vilanova i la Geltrú. Aquest grup de Facebook, que ha aconseguit en poc més d'un mes prop de 3.000 seguidors, proposa als vilanovins anar a votar vestits de comparsers i ha generat un arxiu històric cooperatiu dels records familiars de l'acte més emblemàtic del Carnaval de Vilanova.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.