Vegueria del Penedès

PROTESTES

Segona jornada d'aldarulls a Vilanova i la Geltrú amb contenidors cremats i llançaments


Redacció/ ACN Vilanova i la Geltrú

24-02-2021 21:48

Novena jornada de protestes proHasel amb convocatòries en ciutats com Manresa i Valls

Un grup ha fet barricades amb contenidors cremats a la zona propera de la Plaça de les Casernes

Segona jornada d'aldarulls a Vilanova i la Geltrú amb destrosses en aparadors del centre de la ciutat. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Avui la Ronda Ibèrica ha cremat: uns 200 joves s'han mobilitzat direcció Mossos. Segueixen els disturbis i la militarització del centre de Vilanova i la Geltrú. pic.twitter.com/Ob8HkhNz8s

— Arran Vilanova i la Geltrú (@ArranVilanova) February 24, 2021

Un grupo de jovenes provoca altercados con contenedores quemados en la comisaria de los mossos en #Vilanova @eixdiari @canalblau pic.twitter.com/wKpAdpy1hU

— Miguel (@Miguelsoyyy) February 24, 2021

Segona jornada d'aldarulls a Vilanova i la Geltrú on, segons han informat els Mossos d'Esquadra, un grup ha fet barricades amb contenidors cremats a la zona propera de la Plaça de les Casernes, propera a la comissaria de la policia catalana. També informen de llançaments d'ampolles i pedres a la línia policial. Els incidents han començat a les vuit del vespre als entorns de la comissaria dels Mossos d'Esquadra i s'han traslladat més tard al centre de la ciutat, amb destrosses amb extintors a alguns aparadors de la rambla i els entorns del Mercat.

Aquest dimarts ja hi va haver incidents a la capital del Garraf. En la novena jornada de mobilitzacions per reclamar l'alliberament del raper Pablo Hasel, s'han convocat mobilitzacions en ciutats com Manresa i Valls. Mentrestant, una convocatòria inicialment prevista a la plaça del Rei de Barcelona no s'ha acabat celebrant.

Aquest dimarts, un grup de persones van trencar vidres de la plaça de les Cols, van fer pintades a entitats bancàries i establiments comercials a la Rambla Principal i van llançar pintura i pedres a la línia policial situada a la caserna de la Guàrdia Civil. Segons els Mossos, també van trencar el vidre d'una ambulància del SEM amb una totxana llançada des d'un balcó.

Aquest dimecres, s'han repetit incidents a la mateixa ciutat. Els Mossos d'Esquadra han desplaçat des de Barcelona efectius de la unitat d'antiavalots cap a Vilanova i la Geltrú.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.