Vegueria del Penedès

ANIMALS DE COMPANYIA

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Penedès fa una crida ciutadana per recollir diaris


Redacció Vilafranca del Penedès

01-03-2021 17:26

El paper de diari, resulta molt útil en el centre a l’hora de fer les tasques de neteja i de manteniment de les zones i estances dels animals, així com per a l’aïllament tèrmic de les colònies felines

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Penedès fa una crida ciutadana per recollir diaris. El paper de diari, resulta molt útil en el centre a l’hora de fer les tasques de neteja i de manteniment de les zones i estances dels animals, així com per a l’aïllament tèrmic de les colònies felines. El centre subratlla la necessitat que siguin diaris comuns, de mida estàndard i no revistes o paper setinat, ja que no tenen capacitat d’absorció.

L’horari de recollida serà de dilluns a dissabte de 9:30 a 14 hores a les instal·lacions del CAAD, (Camí de la Pedrera s/n, al costat de la deixalleria de Vilafranca del Penedès).

En el moment d’entregar els diaris, caldrà seguir els protocols de prevenció i seguretat sanitària establerts en la visita al centre, pel que fa a la desinfecció de mans, l’ús obligatori de mascareta i mantenir la distància física.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.