Vegueria del Penedès

ACCIDENT LABORAL

Ferit amb cremades de segon i tercer grau l'operari d'una obra que manipulava palets en un solar a Segur de Calafell


ACN/ Gemma Sánchez Calafell

06-03-2021 9:30

El SEM ha traslladat l'home en helicòpter medicalitzat a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona

Ferit amb cremades de segon i tercer grau l'operari d'una obra que manipulava palets en un solar a Segur de Calafell. Ajuntament de Canyelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un treballador d'una obra a Segur de Calafell ha resultat ferit menys greu amb cremades de segon i tercer grau quan estava cremant uns palets. Segons ha informat l'Ajuntament de Calafell, l'home estava treballant a un solar del carrer Xipre quan ha patit l'accident, al voltant de les 16.30 h d'aquest divendres. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat una ambulància convencional, una segona ambulància medicalitzada i també l'helicòpter medicalitzat. El ferit ha estat traslladat amb l'helicòpter fins l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.