Vegueria del Penedès

PROFESSIONALITZACIÓ DEL SECTOR

L’Escola d’Enoturisme obre al públic les Màster Class amb ponents de referència


Redacció Vilafranca del Penedès

09-03-2021 14:33

Les màsters Class és un producte formatiu nou que s'ha inclòs aquest any en el Curs de Sommelier Professional, reconegut i homologat per l'Associació Catalana de Sommeliers

L’Escola d’Enoturisme obre al públic les Màster Class amb ponents de referència. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A partir del 14 d'abril es dóna inici a les classes magistrals que organitza l'Escola d'Enoturisme de Catalunya i que tractaran, des de punts de vista actuals i originals, la temàtica del vi.

Les màsters Class és un producte formatiu nou que s'ha inclòs aquest any en el Curs de Sommelier Professional, reconegut i homologat per l'Associació Catalana de Sommeliers, i que l'Escola va començar a impartir el passat 2 de febrer.

La proposta de l'Escola és ara obrir les 3 sessions formatives organitzades per al 2021 al públic que hi estigui interessat, tingui vinculació amb el sector turístic, enoturístic, vitivinícola o gastronòmic, o per interès personal.

Les sessions formatives que s’obren al públic són:

-NEUROCIÈNCIA I VI: Què li passa al nostre cervell quan tastem. A càrrec de Josep de Haro, especialista en sensorialitat. La sessió tindrà lloc el 14 d'abril, de 17:00 a 20:00 h
-EL SERVEI DEL VI: Què necessita el Sommelier per al servei de vi? Què necessita el client? A càrrec de Ruben Pol, Sommelier del restaurant Disfrutar. La sessió tindrà lloc el 17 de maig, de 17:00 a 20:00 h
-DIFERÈNCIES DEL VI EN BASE ALS CRITERIS D'ELABORACIÓ: Vins i Productes, és el mateix? Qui fa el vi? Tastem la diferència. Debatem-ho. A càrrec de Ricard Rofes, enòleg de Cellers Scala Dei. La sessió tindrà lloc el 14 de juny, de 17:00 a 20:00 h

Places limitades i inscripció

El nombre de places disponibles per a cada sessió és limitat, ja que les sessions es fan de manera presencial a l'Escola d'Enoturisme. Les aules de l'Escola compleixen les mesures de protecció i seguretat per a la Covid-19, i es garanteix la seguretat en el desenvolupament de les seves classes formatives.

Per a cada Màster Class s'obren 20 places. El preu de la inscripció és de 50 € per a una sessió formativa, de 80 € si la inscripció és formalitza a dues màsters class, i de 100 € si es reserva plaça a les 3 classes magistrals. Tota la informació referent a les sessions, així com el tràmit per a la inscripció es pot realitzar a través del web escolaenoturisme.cat.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, ha posat en relleu “la voluntat d’obrir l’escola a tota la ciutadania interessada en millorar els coneixements en formacions puntuals i tornar a constatar que només a través del coneixement reforçarem el territori i també Vilafranca com a capital del vi”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.