Vegueria del Penedès

LGTBI-FÒBIA

L'Observatori Contra l'Homofòbia activa una línia de WhatsApp per atendre víctimes d'LGTBifòbia


ACN Barcelona

06-04-2021 14:48

El servei s'ha coordinat amb entitats municipals i està actiu la tarda del primer dimarts de cada mes

L'Observatori Contra l'Homofòbia activa una línia de WhatsApp per atendre víctimes d'LGTBifòbia. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Observatori Contra l'Homofòbia ha posat en marxa una línia de WhatsApp especialitzada i específica d'atenció a víctima d'LGTBifòbia arreu del territori. El mes passat va activar una línia específica dirigida a dones lesbianes i bisexuals, mentre que aquesta es dirigeix al conjunt de les víctimes. L'OCH ha detectat un "dèficit" en la comunicació d'incidències als territoris i per això ha decidit activar aquest servei. La línia estarà gestionada per juristes voluntaris i coordinat amb entitats LGTBI de municipis com Girona, Tarragona, l'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i El Masnou. El servei funcionarà el primer dimarts de mes de 18 a 20.00 hores i té "el propòsit d'ampliar l'horari per poder abastir totes les necessitats".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.