Vegueria del Penedès

GURMET.CAT

La primera cimera del màrqueting gastronòmic assenyala el compromís i autenticitat com claus del sector


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-05-2021 Última revisió: 13-06-2021 19:55

Carme Ruscalleda, en la sessió d’obertura, i Toni Massanés, en la ponència final, han coincidit en els mateixos termes a l’hora de destacar els ingredients del màrqueting gastronòmic

La primera cimera del màrqueting gastronòmic assenyala el compromís i autenticitat com claus del sector. Node Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Gurmet.cat, el 1r Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya, ha completat amb èxit les jornades del 28 al 30 d’abril, a Vilanova i la Geltrú. La primera jornada congressual ja va satisfer amb escreix les expectatives que havia generat aquesta primera cimera del màrqueting gastronòmic. La cuinera Carme Ruscalleda va insistir en la necessitat d’assumir el compromís d’autenticitat per part de tothom, des del productor fins al restaurador, en tots els processos i en tots els factors.

La mateixa tarda, les empreses Cafès Novell, La Granja, Bombons Cudié, Família Torres i Ametller Origen -totes cinc, penedesenques- van completar una lliçó magistral d’innovació aplicada al producte, el procés d’elaboració, l’aparença, el format, la distribució, la comercialització i la comunicació.

La successió de ponències es va poder seguir presencialment, a l’auditori de Neàpolis de la capital del Garraf, i també mitjançant la transmissió en streaming. En conjunt, aquesta primera edició del Gurmet.cat ha convocat més de 300 congressistes.

A banda de les participants en el primer dia, també han presentat ponència les marques Agrofresc, Anthesis La Vola, Blai Peris, Caprabo, Damm, Gallina Blanca, Glass Canned Wines, Horeca Solutions, Laduc, La Fageda, Oleum Flumen, Olivé Rueda, Sant Aniol, Unilever i Veritas. Al costat d’aquestes, també han estat representades ACCIÓ, Basque Culinary Center, Catalonia Gourmet, CETT, Prodeca i, en la sessió de cloenda, la Fundació Alícia, de la mà del seu director general, Toni Massanés.  

El certamen estava organitzat per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf, amb la consultoria ADALT, el suport de la Diputació de Barcelona i el patrocini d’Autolica. A més, ha comptat amb la col·laboració de La Fábrica, Jardiland, Via Empresa i l’Escola d’Hostaleria de Sitges.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.