Vegueria del Penedès

FESTIVAL DE MÚSICA

Gemma Humet, Meritxell Neddermann i Guillem Roma, artistes del Festival Instants 2021


ACN Subirats

05-05-2021 16:46

Les actuacions, de petit format, seran els vespres del 3, 10 i 17 de juliol

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Festival Instants celebrarà aquest estiu la seva tercera edició amb Gemma Humet, Meritxell Neddermann i Guillem Roma. Els Cellers Carol Vallès, impulsors de la programació, han fet públic el cartell aquest dimecres, dia en què s'han posat les entrades a la venda a preu reduït. El tret de sortida a aquest festival de petit format serà el vespre del 3 de juliol amb Gemma Humet, mentre que la resta d'actuacions seran els dies 10 i 17. En tots els casos, l'espai obrirà portes a les 19 h amb una degustació de cava i aperitiu, mentre que els concerts començaran a les 21 h, preveient la coincidència amb la posta de sol. L'any passat van assistir al Festival Instants prop de 300 persones.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.