Vegueria del Penedès

VACUNES

Salut obre la convocatòria per començar a vacunar les persones nascudes entre el 1962 i el 1971


ACN Barcelona

06-05-2021 Última revisió: 07-05-2021 8:40

S'enviaran SMS i primer es protegirà la gent de més edat d'aquest grup, si bé també es pot provar de demanar cita al web

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Departament de Salut ha obert la convocatòria per començar a vacunar les persones nascudes entre el 1962 i 1971 amb la vacuna de Pfizer/BioNTech. Salut informa aquest dijous que la convocatòria es desenvoluparà de manera esglaonada i que es començarà per la gent de més edat, les persones nascudes el 1962 i que, per tant, ara tenen 58 o 59 anys. En les properes setmanes, s'enviaran progressivament SMS de convocatòria per vacunar les persones d'aquesta franja d'edat. També es pot demanar cita a través del web vacunacovidsalut.cat; si els horaris o els punts de vacunació ja estan complets, es recomana tornar-ho a provar els dies següents per comprovar noves disponibilitats, indica Salut. En una piulada a Twitter, el Departament de Salut ha indicat posteriorment que es comença a vacunar per la franja d'edat de gent nascuda els anys 1962, 1963, 1964 i 1965.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.