Vegueria del Penedès

INCÍS FILMS

El documental de producció penedesenca “Entre Vinyes” s'estrena el dia 22 a TV3


Redacció Vilafranca del Penedès

17-06-2021 11:48

Amanda Sans Pantling dirigeix aquesta road movie sobre el món del vi i l’enoturisme a Catalunya a través del punt de vista de tres personatges

El documental de producció penedesenca “Entre Vinyes” s'estrena el dia 22 a TV3. Incís Films

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Most Festival, el Festival Internacional de Cinema del Vi, que se celebrarà del 3 al 13 de juny al Penedès i del 18 al 20 de juny al Priorat, acull l’estrena d’”Entre vinyes”, una producció associada de TV3 amb Incís Films dirigida per Amanda Sans Pantling.

“Entre vinyes”, que s’estrenarà el 22 de juny a TV3, és una road movie que s’endinsa en el món del vi i l’enoturisme a Catalunya a través de tres personatges: Albert Martínez López-Amor, escriptor i periodista català que es documenta per escriure un llibre; Julio Arriaga, un pintor basc que prepara una sèrie de dibuixos sobre la vinya i el paisatge, i Chris Grennes, un divulgador noruec del vi català que prepara una visita per a uns clients del seu país.

Tots tres donen a conèixer l’enoturisme en un viatge al voltant del territori, la història i la cultura catalana. Un viatge que els ofereix l’oportunitat de viure experiències singulars al voltant del món dels enòlegs, els enoturistes, els cellers, els historiadors, els viticultors, els allotjaments, la gastronomia o la cultura. Així, tenen l’oportunitat de fer enoturisme al centre de Barcelona, tastos de vi en un globus aerostàtic, tastos maridats amb explicacions històriques, dormir en una cabana al mig d’una vinya, esmorzar en una barca fondejada a s’Alguer, o descobrir com, a través de l’enoturisme, s’han rellançat zones econòmiques i comerços dependents.

El documental compta amb la participació de diferents iniciatives i agents implicats dins del món de l’enoturisme a Catalunya, un tipus de turisme que per la proximitat i la nombrosa oferta d’activitats ha crescut durant l’època de pandèmia provocada per la Covid-19.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.