Vegueria del Penedès

CAN PARELLADA

Caves Naveran estrena imatge gràfica i aposta fort pel mercat nacional


Redacció Torrelavit

17-06-2021 Última revisió: 26-06-2021 12:41

L’històric celler, que ha rebut recentment l’or Tastavins al millor blanc criança de la D.O Penedès pel seu vi Manuela, es marca nous reptes pel 2021

Caves Naveran estrena imatge gràfica i aposta fort pel mercat nacional . Caves Naveran

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Caves Naveran, un celler històric que elabora vins i caves ecològics a la seva finca Can Parellada situada a Torrelavit, va començar 2021 amb nous i ambiciosos reptes referents al mercat català i nacional. Naveran, amb una producció de vi i cava d'unes 500.000 ampolles, havia destinat fins aquest any el 70% de la seva producció al mercat internacional. El seu propòsit és arribar ara a equilibrar els dos mercats a un 60% (exportació) i un 40% (nacional).

Caves Naveran va ser fundada el 1984 per Michel Gilleron qui va reprendre la tradició familiar iniciada a mitjans del segle XIX pel seu avi, Pablo Parellada. A principis de 2021 la família es va proposar també realitzar un subtil canvi d'imatge que considerava important per rejovenir la marca i transmetre amb claredat els seus valors: Caves i vins ecològics, de producció sostenible i 100% de la seva pròpia finca, amb una tradició familiar centenària catalano-suïssa. Per això la incorporació de la flor de neu al logotip, un símbol del país de naixement de Michel i un elogi a la natura, a la perfecció i a l'excel·lència.

A Can Parellada s’hi conreen les varietats de raïm autòctones del Penedès: macabeu, xarel·lo i parellada a més de les blanques viognier i chardonnay i les negres cabernet sauvignon, pinot noir, merlot i sirah i amb la recerca dels rendiments i productivitat idonis de cada varietat i parcel·la s'obté el raïm que es vinifica al seu propi celler, sempre a prop de les vinyes. D'una producció quilòmetre zero i sostenible neixen productes que han estat reconeguts internacionalment i per les guies de referència, com els caves Perles Roses, Perles Blanques, Perles d'Or i Odisea, i els vins Flor de Pinot, Don Pablo o Manuela (chardonnay fermentat i criat en barrica de roure durant 6 mesos) que recentment ha rebut l'or dels premis Tastavins al millor vi blanc criança de la DO Penedès.

“Es moment de gaudir, cuidant (te)”, el missatge de Naveran per aquesta revetlla

Aquest mes de juny Naveran ha llançat una campanya a les xarxes socials amb un vídeo on s'elogia l'amistat i la trobada amb els éssers estimats que tant hem trobat a faltar. Això sí, sense renunciar encara a les mesures de seguretat anti-covid. En aquest sentit comparteix també a les seves xarxes socials, una infografia recordant consells bàsics de seguretat per aplicar durant les celebracions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.