Vegueria del Penedès

PROTESTA VEÏNAL

Els veïns del Prat de Vilanova tallaran diumenge els accessos al barri com a protesta per la falta d'aparcaments


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-07-2021 11:17

Han anunciat la protesta per diumenge de 10 a 12 del migidia, que és un dels moments de màxima afluència de visitants a la zona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Associació de Veïns del Prat de Vilanova ha anunciat una protesta per aquest diumenge al migida. Els veïns tallaran els accessos al barri com a mostra de rebuig per la falta d'aparcaments a la zona. L'acció es farà diumenge de 10 a 12 del migidia, que és un dels moments de màxima afluència de visitants: "és una mesura obligada, donat que en repetides ocasions hem informat a l'Ajuntament de la imposibilitat d'estacionar els veïns donada l'afluència massiva de foranis i no fan res al respecte".

Des de l'associació veïnal, expliquen que han sol·licitat moltes vegades al consistori que l'àrea verda d'estacionament sigui exclusiva per als residents: "al barri hi ha 850 habitatges i 414 places d'estacionament verd". 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.