Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

Ja es poden sol·licitar els ajuts al comerç, autònomes i petites empreses de Sant Pere de Ribes


Redacció Sant Pere de Ribes

06-08-2021 9:59

El termini per presentar la documentació finalitza el 17 de setembre o quan s’exhaureixin els 310.000€ del pressupost de la convocatòria

Ja es poden sol·licitar els ajuts al comerç, autònomes i petites empreses de Sant Pere de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha obert el termini per presentar les sol·licituds als ajuts 2021 al comerç local, les persones autònomes i les petites empreses. Tothom que hi estigui interessat, pot aportar la documentació fins el 17 de setembre o quan s’exhaureixin els 310.000€ en què s’ha pressupostat la convocatòria. Les bases de la convocatòria es poden consultar a la web municipal. Les instàncies s’han de presentar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Les empreses que vulguin fer alguna consulta sobre els ajuts ho poden fer a través del telèfon 607 27 61 15 (de dilluns a divendres, de 9h a 14h) o bé a través de l’adreça electrònica promocioeconomica@santperederibes.cat, indicant dades de contacte i els dubtes que es necessita resoldre.

La convocatòria inclou 3 línies de subvencions diferenciades que tenen la finalitat de pal·liar els efectes de la crisi sanitària sobre l’economia local. El conjunt dels ajuts es destinaran, respectivament, a cobrir les despeses fixes o derivades de l’aplicació de mesures de control a les empreses (Línia Covid); fomentar i donar suport a l’emprenedoria per incentivar la creació de noves activitats econòmiques i llocs de treball (Línia Emprèn), i potenciar la inversió en millores i innovació en activitats econòmiques locals (Línia Empresa). Les 3 línies d’ajuts són excloents, de manera que una mateixa activitat econòmica només pot optar a una de les línies.

Aquestes són les condicions de les diferents línies d’ajut:

1. LÍNIA COVID: Ajuts extraordinaris a activitats de menys de 400m2 i amb menys de 10 persones treballant-hi de Sant Pere de Ribes. Aquesta línia es destina a pal·liar els efectes de la crisi derivada de la Covid-19, en concret, per a activitats econòmiques que acreditin una reducció de la seva facturació d’un 75% o més, comparant el volum de facturació del període del 15 de novembre de 2020 al 15 de març de 2021 amb el mateix període de l’any natural anterior.

2. LÍNIA EMPRÈN: Ajuts a activitats de nova creació amb menys de 400m2 i amb menys de 10 persones treballant-hi de Sant Pere de Ribes, amb inici d’activitat entre l’1 de juny de 2019 i el 31 de maig de 2021.

3. LÍNIA EMPRESA: Ajuts per a la millora i innovació per a activitats donades d’alta abans de l’1 de juny de 2019, amb menys de 400m2 i menys de 10 persones treballant-hi de Sant Pere de Ribes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.