Vegueria del Penedès

VIOLÈNCIA VICÀRIA

Els Mossos difonen el nom i la fotografia del pare del nen de 2 anys assassinat en un hotel de Barcelona


ACN Barcelona

25-08-2021 20:05

El cos demana col·laboració ciutadana per trobar el presumpte homicida

Els Mossos difonen el nom i la fotografia del pare del nen de 2 anys assassinat en un hotel de Barcelona. Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra han difós aquest dimecres el nom i la fotografia del pare del nen de 2 anys mort en una habitació d'un hotel de Barcelona. El cos policial ha demanat la col·laboració ciutadana per trobar el presumpte homicida, que va fugir de l'hotel dimarts a la nit. Els Mossos expliquen que l'home té 44 anys, fa 178 cm d'alçada, porta el cabell rapat, barba retallada, pell morena, complexió atlètica i ulls marrons. Segons els agents, és "una persona relacionada amb la mort del seu fill menor d'edat al districte de Sants-Montjuic". Els Mossos han demanat que qualsevol persona amb informació truqui al 112. Els Mossos han informat que l'home que busquen es diu Martín Ezequiel Álvarez Giaccio. El Govern i l'Ajuntament de Barcelona han condemnat l'homicidi del nen, que la investigació apunta que es tractaria d'un cas de violència vicària.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.