Vegueria del Penedès

FESTIVAL PRESENCIAL

Sitges acull la International Bears Sitges Week


Redacció Sitges

02-09-2021 16:37

L’organització ha programat una versió adaptada amb activitats en espais privats

Sitges acull la International Bears Sitges Week. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de la versió online el 2020, l’Associació Bears Sitges recupera la Internacional Bears Sitges Week en format presencial, del 3 al 12 de setembre. L’organització ha plantejat una versió adaptada de l’esdeveniment, en la que promou l’acte inaugural i el sopar que tindrà lloc a l’Hotel Calípolis, i amb la resta d’activitats incloses a la programació impulsades per establiments privats, sempre en espais interiors. El regidor de Turisme, Luís Miguel García, ha explicat que “tot i que no hi haurà propostes a la via pública, és una bona notícia que amb totes les precaucions es pugui celebrar aquesta edició adaptada dels Bears, que representarà un revulsiu en el sector econòmic i turístic”.

Es tracta de la 21a edició de l’esdeveniment, considerat d’especial interès per l’Ajuntament de Sitges, i l’Associació Bears Sitges aposta per aquest format amb la finalitat que es garanteixi el compliment de les actuals mesures sanitàries i evitar la concentració de persones a la via pública. La regidora de Salut Pública, Elisabeth Pérez, ha incidit en què “el bon comportament i l’exemple que han donat els Bears en edicions anteriors, es mantingui aquest any amb el compliment de les mesures sanitàries per evitar la proliferació de la covid-19” i ha apel·lat a “la responsabilitat individual de les persones que hi participin i també a la de les establiments que acullin les activitats a l’interior perquè col·laborin, com indica la normativa actual, a evitar l’aglomeració dels clients a la via pública”.

D’aquesta forma, sense village ni activitats a la via pública, aquesta edició estarà marcada per les actuals mesures sanitàries. Per evitar l’aglomeració de persones a la via pública, l’Ajuntament amplia el control de fluxos establert les darreres setmanes als carrers Bonaire, Joan Tarrida i plaça Indústria. Els controls de mobilitat a la zona s’establiran a diari mentre duri l’esdeveniment i s’ubicaran controls d’accés a les entrades i sortides dels itineraris. Les persones que es trobin en aquest circuït hauran de circular sense que es puguin agrupar en un lloc concret del recorregut. També per evitar les concentracions a la via pública un cop finalitzades les activitats d’oci, s’ha previst un dispositiu conjunt de Policia Local i Mossos d’Esquadra per evitar aglomeracions al carrer un cop desallotjats els locals.

El regidor de Platges, Guillem Escolà, ha explicat que les mesures específiques per a l’esdeveniment arriben també a la platja Balmins, on els Bears hi convoquen una trobada diària: “Com s’espera una elevada afluència de persones, la nostra voluntat és donar compliment a les actuals mesures per garantir la seguretat sanitària i evitar aglomeracions amb una sèrie d’iniciatives que reforçaran les actuacions que es venen realitzant tota la temporada”. A banda dels informadors i dels serveis habituals, l’Ajuntament col·locarà cartells informatius als accessos a la platja amb indicacions relacionades, entre altres, amb l’aforament màxim, i el concessionari del servei de restauració de platja Balmins ha modificat la disposició de la zona de servei de bar i terrassa per evitar concentracions a la zona de la guingueta.

Les actuals restriccions obliguen a fer ús de la mascareta tant es espais públics tancats com en espais on no es pugui mantenir una distància d’1,5 metres, i es recomana la higiene de mans, o la ventilació habitual d’espais tancats.

Les activitats inclouen propostes d’oci, lúdiques i culturals, com la visita a Museus de Sitges. Consulta el programa de la International Bears Sitges Week. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.