Vegueria del Penedès

ANIMALS DE COMPANYIA

Més de 120 gossos es banyen durant la jornada de portes obertes de la piscina de Torrelles de Foix


Redacció Torrelles de Foix

13-09-2021 14:41

La jornada solidària va recaptar 423 euros que es destinaran íntegrament a AVAT.SOS

Més de 120 gossos es banyen durant la jornada de portes obertes de la piscina de Torrelles de Foix. Ajuntament de Torrelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest diumenge més de 120 gossos van accedir a les instal·lacions de la piscina municipal Les Dous, de Torrelles de Foix, per gaudir de l'aigua i molta diversió.

Es tracta de la tercera edició consecutiva d'aquesta iniciativa impulsada per l'entitat local en defensa dels animals AVAT.SOS i l'Ajuntament de Torrelles de Foix, que compta amb el suport de diversos col·lectius i voluntaris del CAAD (Centre d'Atenció d'Animals Domèstics) Penedès. Propietaris i famílies van poder accedir a la piscina amb els seus animals domèstics per un dia i en exclusiva, una vegada ja ha finalitzat la temporada de bany.

La jornada solidària va recaptar 423 euros que es destinaran íntegrament a AVAT.SOS.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.