Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El vilafranquí Sergi Punset inicia un nou repte a la banqueta del Hockey Vercelli italià


Ramon Filella Vilafranca del Penedès

14-10-2021 19:38

Punset s'ha convertit amb el pas de les temporades en l'entrenador penedesenc més internacional

El vilafranquí Sergi Punset. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Abans de l'actual repte del Hockey Vercelli de la sèrie A-1 italiana, havia entrenat als francesos del Saint Omer, del Noisy-Le-Grand i de La Vendéenne, als portuguesos del Candelaria i als també italians del Bassano i del Breganze. A més, va dirigir igualment l'Alcoi alacantí.

Ara ha aterrat a Vercelli, una ciutat que viu intensament l'hoquei patins, per a tractar de consolidar el club norditalià a la sèrie A-1 a la que acaba d'ascendir aquesta mateixa campanya. Tal i com explica Punset “el Hockey Vercelli és un club molt nou, fundat fa quatre anys, hereu de l'històric Amatori Vercelli que en els anys 80 i 90 va dominar el panorama del seu país guanyant lligues i competicions internacionals. Es un club amb moltes ganes de prosperar i espero poder contribuir en aquesta tasca que s'han fixat”.

Fins ara, el Vercelli ha disputat dos partits de lluga davant el Forte dei Marmi a casa (1-4) i del Trissino fora (2-1). Les dues derrotes no espanten gens Punset que recorda que “ham jugat contra dos rivals que lluitaran pel campionat i la nostra lliga és una altra. Estic content perquè hem plantat cara en els dos compromisos i hem deixat una bona imatge. A més crec que a la pista del Trissino, com a mínim, ens mereixíem un empat”.

El vilafranquí s'ha adaptat bé al devenir del Vercelli i de la ciutat del nord d'Itàlia a la que defineix “com semblant a Vilafranca encara que sí és més gran a nivell d'habitants”. Està acostumat a viatjar i a conèixer clubs de tota mena i ara viu un nou capítol de la seva aventura personal i professional. Després de passar per banquetes de Portugal, França i Itàlia, Punset no sembla tenir fronteres en la seva dedicació al món dels patins.

L'objectiu aquesta temporada amb el Hockey Vercelli és “consolidar-nos a la sèrie A-1 que és molt exigent. Tenim un equip molt jove amb dos veterans de primer nivell com en Massimo Tataranni i en Matteo Brusa que són dos referents a la categoria. La plantilla té molt bones perspectives de futur i espero que quan juguem amb els rivals de la nostra lliga els resultats comencin a acompanyar-nos”.

La sèrie A-1 d'Itàlia la formen aquesta temporada 14 equips entre els que destaquen Forte dei Marmi, Trissino, Amatori Lodi o Follonica. El Vercelli, però, haurà de jugar-se el seu futur amb rivals com ara el Correggio, el Sarzana, el Montebello, el Grosseto o el Sandrigo per evitar un descens que afecta a quatre equips. El repte de Sergi Punset al nord d'Itàlia requerirà esforç i dedicació, dues virtuts que s'hauran de traslladar a la pista.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.