Vegueria del Penedès

DOL AL CARNAVAL DE VILANOVA

Les banderes de les Comparses tornen al carrer per acomiadar Xavier Álvaro


Redacció El Vendrell

29-10-2021 Última revisió: 23-02-2022 8:17

Banderers de moltes entitats del carnaval de Vilanova han fet un emotiu homenatge en el comiat al carismàtic banderer dels Llunàtics

Les banderes de les Comparses tornen al carrer per acomiadar Xavier Álvaro. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les banderes de les Comparses han tornat al carrer aquest divendres per acomiadar Xavier Álvaro Civit, el carismàtic banderer dels Llunàtics que ha mort aquest dimecres als 62 anys d'edat com a conseqüència d'una llarga malaltia. Banderers de moltes entitats del carnaval de Vilanova han fet un emotiu homenatge en el comiat d'Àlvaro a l'església de Sant Antoni Abat.

Álvaro era l'ànima d'aquesta entitat del carnaval vilanoví i un dels dinamitzadors de l'acte més emblemàtic: les Comparses i el seguici de banderers. Entitats i particulars han fet públiques mostres de condol que han omplert les xarxes socials per recordar una figura destacada del carnaval vilanoví i un empresari de reconeguda trajectòria, com a propietari de l'autoescola La Clau, també a Vilanova i la Geltrú.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.