Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

El programa Reempresa distingeix el dinamisme de l'Agència NODE Garraf


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-11-2021 12:45

L'Agència NODE Garraf va ser reconeguda amb el primer premi com a entitat que va assolir l'any passat, en plena pandèmia, el major nombre de casos d'èxit

El programa Reempresa distingeix el dinamisme de l'Agència NODE Garraf. Node Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A la Fira de Barcelona i en el marc del certamen Biz Barcelona, el programa Reempresa va convocar representants dels 35 centres locals de la província i, de la mà de la Diputació de Barcelona, va fer proclamació i lliurament de la 5a edició dels premis anuals.

L'Agència NODE Garraf va ser reconeguda amb el primer premi com a entitat que va assolir l'any passat, en plena pandèmia, el major nombre de casos d'èxit; és a dir, situacions en les què s'aconsegueix la continuïtat d'un negoci que passa d'un propietari o cedent a un nou emprenedor o emprenedora. Aquest premi revalida l'obtingut també per l'Agència en la 3a edició, l'any 2018.

La presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet, va recollir el guardó al costat de la representant de Reempresa Garraf, Yolanda Vallés, i la responsable de l'àrea d'Empresa de NODE, Judit Garrido. En aquesta mateixa edició el segon premi va recaure ex aequo en 4 ens locals, els ajuntaments de Castelldefels, Sabadell, Santa Perpètua i Vic.

L'acte va ser presidit per Eva Menor, diputada de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, i Oriol Alba, com a secretari general de la patronal Cecot.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.