Vegueria del Penedès

RUGBI

El S16 del SEL Vilanova jugarà a Tercera Catalana


Rafa Linares Vilanova i la Geltrú

22-11-2021 12:16

Aquest cap de setmana descansava després del sorteig de la lliga que es va fer la setmana passada a la seu de la Federació Catalana de Rugbi

El S16 del SEL Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de quedar segons els nois d’Isma i David a la fase de grups sembla que la propera missió que tindran serà participar a tercera catalana i a més ben aviat, el proper cap de setmana, 27 novembre.

Un grup amb molt nivell on s’hauran de posar el mono de treball per poder superar a equips de molta qualitat dins del rugbi català, on es trobaran un vell conegut de la prèvia com es el CN Poble Nou, que ja els hi va ensenyar el seu potencial a Vilanova.

Els altres equips enquadrats a tercera catalana seran, el RC. Senglars, UE. Santboiana B, CR. Alella i Cat. Central, a més del ja anomenat, CN. Poble Nou de Barcelona.

Tercera Catalana. Jornada 1: Sub.16 vs. CAT.Central. Vilanova. 27/11/21.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.