Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

Primera victòria del Club d'Esports Vendrell a casa


CE Vendrell El Vendrell

22-11-2021 12:25

CE Vendrell . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Primera victòria del CE Vendrell al pavelló del Club d'Esports aquesta temporada. Els jugadors de Xavi Ferrer han superat el Club Patí Tordera aquest dissabte per 6-4 en un partit vibrant on el capità Lluís Ferrer ha aconseguit anotar un 'hat trick'. Els roig-i-negres protagonitzaven una sortida fulgurant amb la qual aconseguien situar-se amb un clar 3-0 en tan sols deu minuts gràcies als gols de Biel Salvadó, Lluís Ferrer de penal i Ricard Pintado de falta directa després d'una blava a Eloi Matas. Els visitants, però, aconseguien obrir la  llauna amb un gol afortunat de Guillem Coll i es ficarien en el partit amb un gol de Matas després que David Toda aturés en primera instància una falta directa a Pablo Torres. El mateix Torres aconseguiria restablir les taules abans del descans amb una nova directa per blava  a Salvadó.

A la represa la bola aturada seguiria agafant protagonisme. Lluís Ferrer veia la blava i Toda aconseguia aturar la falta directa a Torres, mentre que poc després seria Torres qui veia la blava i aleshores Salvadó topava amb Arnau Anglas en la directa. El porter visitant també aturava un penal a Lluís Ferrer, però el capità roig-i-negre es treia l'espineta poc després anotant el 4-3. Pintado eixamplava la distància amb una altra gran execució de falta directa, mentre que Toda neutralitzava una directa de Torres i un penal de Matas. Ja al tram final, Ferrer completava el seu 'hat trick' i malgrat que Mauro Rabiti tornava a retallar distàncies amb el 6-4 el marcador ja no es mouria més. Ara la pròxima cita del CE Vendrell serà dissabte a les 18 hores a la pista del nou líder, el CH Mataró, que es troba a tan sols dos punts  per sobre dels roig-i-negres però amb un partit més.

FITXA TÈCNICA

CE Vendrell: David Toda, Biel Salvadó, Ricard Pintado, Xus Sola i Lluís Ferrer -cinc inicial- Carlos Pérez, Marc Cañellas, Jon Borrego i Arnau Gimeno

CP Tordera: Arnau Anglas, Mauro Rabiti, Guillem Coll, Eloi Matas i Adrià Farré -cinc inicial- Albert Ramos, Pablo Torres i Miki Grau

Gols: 1-0 Biel Salvadó (3'), 2-0 Lluís Ferrer (7'), 3-0 Ricard Pintado (10'), 3-1 GuillemColl (14'), 3-2 Eloi Matas (21'), 3-3 Pablo Torres (21'), 4-3 Lluís Ferrer (39'), 5-3 Ricard Pintado (41'), 6-3 Lluís Ferrer (45'), 6-4 Mauro Rabiti (45')

Àrbitres: Raúl Burgos i Josep León

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.