Vegueria del Penedès

ARMA DE FOC

Cinc ferits en un tiroteig entre dos clans a Sant Pere de Ribes


Redacció Sant Pere de Ribes

27-11-2021 18:59

Hi ha un fort dispositiu de seguretat a les urgències dels dos hospitals de la comarca del Garraf per evitar enfrontaments entre les dues famílies implicades

Cinc ferits en un tiroteig entres dos clans a Sant Pere de Ribes. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Cinc persones han resultat ferides en un tiroteig que ha tingut lloc aquest dissabte al migdia a San Pere de Ribes. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, dels cinc ferits, tres ho són per arma de foc, presumptament una escopeta de perdigons, un per arma blanca i un altre per contusions. Els ferits han estat traslladats als dos hospitals de la comarca del Garraf, on hi ha un fort dispositiu de seguretat a les urgències per evitar enfrontaments entre les dues famílies implicades en els fets. Les ferides no són greus i no es tem per la vida de cap dels ferits.

La baralla s'ha produït en plena via púbica, a dos quarts de dues del migdia, al carrer Miguel de Unamuno del nucli de Les Roquetes i de moment no s'ha produït cap detenció. Segons fonts de la investigació, del lloc dels fets han fugit diverses persones en tres vehicles.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.