Vegueria del Penedès

POLÍTICA

Eduard Montes, escollit nou portaveu del Jovent Republicà de Vilanova i la Geltrú


Jovent Republicà Vilanova Vilanova i la Geltrú

26-12-2021 18:56

El passat diumenge 12 de desembre les joventuts d'esquerra republicana de Catalunya van celebrar el seu congrés local per renovar la seva permanent

Eduard Montes nou portaveu del Jovent Republicà de Vilanova i la Geltrú. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El secretari d’Organització sortint encapçala la candidatura i és escollit nou Portaveu, Mireia Isern com a secretaria d'Organització i Paula Mimoso com a nova secretaria de Finances i Activisme.

Amb un ampli suport de la militància la permanent entrant es marca com a objectiu treballar per una Secció Local més cohesionada, formada i organitzada capaç d'afrontar les lluites i reivindicacions polítiques del municipi. Combinant la lluita de carrer i institucional, amb la presència de l'Adrià Guevara al govern municipal.

L'equip el completen Nagore Kobeaga com a secretària de Feminisme i LGTB, Paula Martin com a secretària d'Acció Estudiantil i Comunicació, i Queralt Ruaix nova secretaria de formació i cohesió.

En aquest Congrés també es van escollir Cinta Isern i Paula Mimoso com a representants de Vilanova al Consell Nacional.

A l'informe de la portaveu sortint, es va destacar que malgrat la situació sanitària han continuat organitzant-se per fer del Jovent de Vilanova tot un referent polític.

Per concloure el regidor de promoció econòmica, infància i joventut, TIC i Oficina d'Entitats va agrair especialment a la Queralt Ruaix la feina feta durant aquest any.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.