Vegueria del Penedès

EQUIPAMENTS

Comencen les obres d’accessibilitat al cementiri de Cubelles


Redacció Cubelles

27-12-2021 20:44

En breu quedaran completades les voreres, els columbaris i l’elevador

Comencen les obres d’accessibilitat al cementiri de Cubelles. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les regidories de Salut i Espai Públic, encapçalades per Pilar Juste i Josep Maria Hugué, respectivament, han iniciat les obres de millora del sector central del Cementiri municipal. Actualment l’ampliació de les voreres de la zona 1 del fossar estan en la recta final i s’ha enderrocat l’antic magatzem per fer-lo més accessible, mentre que ja s’ha acabat amb l’estructura dels nous columbaris.

Les feines es completaran en la regularització de les parets de la zona enderrocada i la configuració de les voreres, de tal manera que el Cementiri sigui més accessible. Resta pendent també la instal·lació de les peces de marbre dels 35 nous columbaris i la instal·lació de l’elevador que permetrà entrar amb cadira de rodes des del mateix carrer a aquest espai central del Cementiri.

Aquestes inversions, que sumen més de 70.000€, formen part del procés de millora de l’accessibilitat i d’ampliació del Cementiri municipal que s’està portant a terme des de l’inici d’aquest mandat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.