Vegueria del Penedès

VANDALISME

Destrossen l'escultura d'Ariadna en el Cercle, de la plaça Boleranys de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

28-12-2021 19:20

La Unitat de Serveis Municipals ha pogut recollir els fragments de l'escultura d'Estruga i l’Ajuntament interposarà una denúncia perquè s’investiguin els fets

Destrossen l'escultura d'Ariadna en el Cercle, de la plaça Boleranys de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'escultura Ariadna en el Cercle, situada a la plaça dels Boleranys de Vilanova i la Geltrú, ha patit un atac vandàlic aquest dimarts migdia. La
policia local de Vilanova ha rebut avís minuts abans de les 13 hores l'avís de la bretolada i ha identificat un individu que s’estava intentant endur l’escultura, que ja era a terra per causes que es desconeixen. Segons alguns testimonis, l'escultura s'ha precipitat contra el terra tota sola i mentre passaven per la zona diversos vianants, tot i que no ha causat danys personals.

Segons fonts municipals, la Unitat de Serveis Municipals ha pogut recollir els fragments de l'escultura i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú interposarà una denúncia perquè s’investiguin els fets que han destrossat l'obra de l'artista Òscar Estruga, elaborada amb bronze l'any 2007 i erigida el 2012.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.