Vegueria del Penedès

NOVA TEMPORADA

Albert Pla obre la nova temporada de música de l’Auditori Municipal aquest diumenge en el marc del Barnasants


Redacció Vilafranca del Penedès

02-02-2022 9:40

Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso i bufó, Pla és un artista únic amb una capacitat perpètua per commoure, remoure i sovint sorprendre

Albert Pla obre la nova temporada de música de l’Auditori Municipal aquest diumenge en el marc del Barnasants. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El polifacètic artista Albert Pla arriba aquest diumenge 6 de febrer, a les 19h, a l’Auditori municipal de Vilafranca. En aquesta ocasió, Pla puja sol a l’escenari, on desplega tota la seva força per teatralitzar les cançons i aconseguir un espectacle de poètica electritzant. Cançons que expliquen històries tràgiques, delirants, quotidianes, delicades i brutals.

Un xou en el qual combina cançons noves amb altres d’emblemàtiques de la seva carrera. Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso i bufó, Pla és un artista únic amb una capacitat perpètua per commoure, remoure i sovint sorprendre. No deixa ningú indiferent. Aquest concert forma part del Festival Barnasants.

Fitxa Artística

Idea Original, música, cançons i direcció: Albert Pla

Disseny gràfic: Jordi Rins

Producció: Pedro Páramo

 

Durada: 90 minuts

Data: 06/02/2022

Hora: 19h

Lloc: Auditori Municipal

Gènere: Música

Preu anticipada:  20€ - 22€

Preu taquilla: 22€ - 24 €

 

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors i el protocol de seguretat i mesures Covid-19.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.