Vegueria del Penedès

HAPKIDO

Marta Calafell de l’escola Chois Vilanova Premi Nacional de Hapkido


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-02-2022 17:07

Marta Calafell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat divendres l’espectacular auditori de la Nucia (Alacant) va acollir l’entrega de premis anuals als esportistes i tècnic que més han promocionat aquest esport.

La vilanovina Marta Calafell és la responsable de l’àrea d’Esports i Dona de la Comissió Nacional de Hapkido, (RFET) i mestra de l’escola Chois de Vilanova i la Geltrú.

La gala organitzada per la Real Federación Española de Taekwondo i el Consejo Superior de Deportes tot i que tenen una periodicitat anual s’ha celebraT aquest passat cap de setmana ja que amb la pandèmia no es van poder fer l’any passat.

Els Premis Nacionals van ser lliurats per Alejandro Blanco, President del Comitè Olímpic Espanyol (COE) , Jesús Castellanos President RFET i l'Alcalde de la Nucia Bernabé Cano.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.