Vegueria del Penedès

LA PEDROSA

Anaigua inaugura la nova oficina d’atenció als usuaris del servei d’aigua de Masquefa


Redacció Masquefa

03-03-2022 18:38

L’oficina s’ha traslladat, des de l’1 de març, a la carretera de Martorell a Capellades, 33, al Polígon Industrial La Pedrosa de Masquefa

Anaigua inaugura la nova oficina d’atenció als usuaris del servei d’aigua de Masquefa. Anaigua

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Anaigua, companyia gestora del cicle de l’aigua i serveis mediambientals al municipi, ha inaugurat la nova oficina d’atenció als usuaris a Masquefa, que està situada, des d’aquest 1 de març, a la carretera de Martorell a Capellades, 33, al Polígon Industrial La Pedrosa. La companyia ha destacat que el trasllat de l’oficina beneficiarà l’atenció i ha informat que l’horari d’atenció presencial és els dimarts i dijous, de 9 h a 13.30 h. És imprescindible sol·licitar prèviament la cita per ser-hi atès per tal de garantir les mesures sanitàries i la seguretat de treballadors i usuaris. Es pot concertar al telèfon 900 100 378 o a través de la pàgina web www.anaigua.cat/cita-previa.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de l’alcalde Xavier Boquete i la directora territorial d’Agbar, Berta Mercadé. Mercadé ha destacat que “oferim una millora substancial en l’atenció als usuaris i usuàries de Masquefa amb aquesta nova oficina, per la seva amplitud, disposició d’espais i perquè hem establert totes les mesures sanitàries, de seguretat i d’accessibilitat”. “Per a Anaigua, el compromís amb les persones és fonamental per millorar el servei, oferir la millor atenció possible i assegurar que un dret bàsic, com és l’aigua, arriba a tothom. Per això, garantim el subministrament a totes les famílies, especialment, tenim cura d’aquelles que es troben en situació de vulnerabilitat”, ha destacat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.