Vegueria del Penedès

RECEPTES

Potatge de bledes i cigrons


Eva Remolina / AMIC Vilanova i la Geltrú

08-03-2022 20:28

El potatge que presentem és un plat molt tradicional apte per a vegans i vegetarians i a més, molt saludable.

Potatge de bledes i cigrons. AMIC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els ingredients que necessitem per a unes 4 racions són:

- 300 g de cigrons
- 1 kg de bledes (també pot preparar-se amb espinacs)
- 3 grans d'all
- 2 llesques de pa
- 1 llauna d'uns 200 g de tomàquet tamisat natural
- 1 culleradeta de pebre roig dolç
- 1 culleradeta de comí
- 2 claus
- sal
- oli.

Nota: Els cigrons hauran de posar-se en remull en aigua des de la nit anterior.

Preparació:

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.