DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

RECEPTES

Potatge de bledes i cigrons


Eva Remolina / AMIC Vilanova i la Geltrú

08-03-2022 20:28

El potatge que presentem és un plat molt tradicional apte per a vegans i vegetarians i a més, molt saludable.

Potatge de bledes i cigrons. AMIC

Els ingredients que necessitem per a unes 4 racions són:

- 300 g de cigrons
- 1 kg de bledes (també pot preparar-se amb espinacs)
- 3 grans d'all
- 2 llesques de pa
- 1 llauna d'uns 200 g de tomàquet tamisat natural
- 1 culleradeta de pebre roig dolç
- 1 culleradeta de comí
- 2 claus
- sal
- oli.

Nota: Els cigrons hauran de posar-se en remull en aigua des de la nit anterior.

Preparació:

 

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.