Vegueria del Penedès

VAGA

El servei de neteja viària de Vilafranca del Penedès convoca tres dies de vaga


ACN Vilafranca del Penedès

17-03-2022 13:19

La plantilla denuncia que la direcció no aplica els acords estipulats al conveni col·lectiu

El servei de neteja viària de Vilafranca del Penedès convoca tres dies de vaga. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els treballadors de l'empresa Fundació Privada Mas Albornà, concessionària del servei de neteja viària de Vilafranca del Penedès, han convocat tres dies de vaga -el 19, 20 i 21 de març- pel fet que, a parer de la plantilla, no s'apliquen els acords assolits en el conveni col·lectiu. Els treballadors acusen la direcció de negar-se a negociar o, entre d'altres, negar-se a aplicar el que marca el conveni pel que fa a sous. A aquest respecte la plantilla afirma que la direcció ha justificat la mesura amb informació incomplerta i que no ha aportat l'addicional que se li ha reclamat. El sindicat CCOO ha considerat "intolerable" la postura "extorsionadora" de l'empresa i exigeix que s'apliqui el conveni acordat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.