Vegueria del Penedès

FUTBOL

Un empat per canviar la dinàmica


Toni Muñoz Sitges

22-03-2022 13:05

L‘equip sitgetà es troba amb un penal en contra al primer quart d’hora però que per fortuna el jugador local no estava encertat enviant la pilota fora

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

FC Sporting Gavà 0 – UE Sitges A 0

L’equip de Luri Sorroche atura la dinàmica de quatre derrotes consecutives sumant un punt que a camp contrari és bo però que en aquest cas i degut a la situació dels sitgetans pot semblar poc. Un altre cop van patir una jugada que va poder canviar el signe de matx però que en aquesta ocasió la manca d’encert beneficiava a l’equip sitgetà veient com el penal amb el que havien estat sancionats s’anava fora al primer quart d’hora després és cert que tot dos gaudien d’ocasions manifestes tot i que la primera meitat fou més de color local.

Va canviar la dinàmica a la represa, l’equip sitgetà donava un pas endavant i fins i tot els va perjudicar l’apreciació de l’àrbitre en una pilota que entrava a la porta del Sporting Gavà i un altre cop i ja és la segona vegada que no donen gol per apreciar que no havia entrat, és cert que van poder portar-se el gat a l’aigua el Sitges A gaudint d’un parell ocasions clares, arribant a la fi tal com havia començat el partit, sense gols però generant molt bones sensacions, amb aquest empat el Sitges continua tercer a tres punts del Prat que és segon i cinc del líder, el Sant Mauro, amb un partit menys.

Alineació del Sitges A: Nito, Álvaro Montesinos, Alex Cubedo, (Ivan Valero 46) Sacris, Alex Laguna, Carlos Henarejos, César Gutierrez, Benjamin Gomara, (Over Ramos 60) Geri, (Adam) Alex Frutos, Victor Navarro i (Dani Midcley 71).

El proper partit

Aquest diumenge partidàs al Municipal d’Aiguadolç, el Sitges A rep al Marianao Poblet cinquè a la taula amb 33 punts, mentre que el líder, el Sant Mauro, juga al camp de la Fundació Atl. Vilafranca i que el Prat, segon classificat, juga al camp del Montserrat Igualada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.