PUBLICITAT
FIRES I FESTES
PUBLICITAT
Menús Gastrónomics Festa de la Verema 2020
Enguany participar a la Verema té premi: un dels nous barrets de Turisme de Cubelles / Penedès Marítim. Per aconseguir-ho només heu de publicar a Facebook, Tuitter o Instagram una foto del menú de la Verema que degusteu i etiquetar-ho amb #VeremaCubelles + #JoEmQuedoACubelles + #nom del restaurant. Podreu passar a buscar el vostre barret per l’oficina de turisme o el punt d’informació de la platja fins el 15 de setembre (promoció vàlida fins a finalització d’existències).
MOLT IMPORTANT. Com a conseqüència de les mesures de protecció per la pandèmia del Coronavirus (Covid-19) és imprescindible reserva prèvia a tots els establiments de restauració que participen.
RECORDEU: DISTÀNCIA / MANS / MASCARETA
EL RACÓ D’EN PINILLA. Carrer de la Creu, 4. Reserves: 93 895 62 43 o 628 11 90 54
Dinar gastronòmic Verema d’en Pinilla
(Divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 de setembre)
Primers (a escollir)
Amanida de burrata amb tomàquet, figues i salsa pesto
Canelons de Calçots
Segons (a escollir)
Paella de cranc blau
Bacallà amb all i oli i fons de tomàquet
Cua de bou a la xocolata amb vi (3 € suplement)
Postres a escollir i una consumició inclosa
Preu per persona: 25,00 € (IVA inclòs)
EL PEIXET. Passeig Marítim, 18. Reserves: 93 816 20 09
Sopar gastronòmic Verema El Peixet
(Divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 de setembre)
Primers (a escollir)
Crep arròs salvatge amb gamba de Vilanova i reducció de cranc
Ceviche de corbina
Segons (a escollir)
Arròs cremós de gamba de Vilanova
Llom de bacallà amb salsa de pebrots del piquillo
Postres
Semifred de plàtan i xocolata
Beguda: Ampolla de vi DO Penedès Freye o Pla de la Creu cada 2 persones o 1 consumició
Preu per persona: 30,00 € (IVA inclòs)
CAL TALA. Passeig de la Marina, 31-32. Reserves: 93 896 94 57
Dinar i sopar gastronòmic Verema Cal Tala
(Dinar divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 de setembre / Sopar dissabte 5 de setembre)
Primers (a escollir)
Xató de Cubelles.
Esqueixada de Bacallà amb perles de Mòdena.
Muscles picantons Cal Tala.
Carpaccio de Pop de la casa.
Segons (a escollir)
Caldereta de Marisc (Min. 2 persones)
Arròs Negre a la Menorquina
Entrecot de Vedella al gust.
Secret Ibèric amb guarnició.
Postres casolans
Crema catalana
Flam de formatge
Una consumició inclosa
Preu per persona: 22,00 € (IVA inclòs)
CASA VOSTRA. Passeig Narcís Bardají, 9-13 Reserves: 627 83 49 56 o 93 816 20 84 / nesorest@gamail.com
Sopar Verema Tast gastronòmic Casa Vostra
(Divendres 4 i dissabte 5 de setembre)
1. Duo seitons vinagre/anxoves 00 cantàbric.
2. Llàgrimes de pernil de gla Los Pedroches.
Entre plat, pausa: traguet de marc de cava i menta.
3. Núvol de bacallà d’autor.
4. Tronquet de pop gallec a feira.
6. Tàrtar de tonyina Casa Vostra.
Entre plat, pausa: Tastet de sopa freda de síndria i llima.
7. Arròs melós de fricandó.
Postres i cloenda: músic amb vi dolç de la terra.
Preu per persona: 35,00 Euros
VERMUTERIA ACH LA FESTA. Carrer Major, 19. Reserves: 93 042 11 62 o 657 17 94 19
Sopar gastronòmic a la fresca La Festa
(Divendres 4 i dissabte 5)
Aperitiu
Musclos a la marinera
Croquetes variades
Entrants (a escollir)
Torrada amb escalivada i anxoves
Torrada amb sobrassada amb mel, formatge i nous
Principal (a escollir)
Cua de Bou al vi negre
Cocotxes de bacallà al pil-pil.
Postres a escollir o cafè i una consumició inclosa
Preu per persona: 25,00 € (IVA inclòs)
CHE CHARLIE. Passeig de la Mar Mediterrània, 87. Reserves: 644 28 23 11
Sopar gastronòmic Verema Che Charlie
(Divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 de setembre)
Aperitiu
Cucurutxo de mousse de formatge blau amb caramel de vi negre.
Entrants
Tàrtar de salmó sobre llit d’advocat i mantega de vi blanc DO Penedès
Principal
Entrecot de vedella amb guarnició de patates, formatge de cabra i reducció de vi de Porto.
Postres
Copa Aloha (recepta secreta per a llevar-se els dits)
Una consumició inclosa
Preu per persona: 27,00 € (IVA inclòs)
EL VIAGROT. Plaça Pere Quart, s/núm. Reserves: 699 89 11 77
Dinar i sopar gastronòmic Verema El Viagrot
(Divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 de setembre)
A escollir dos plats entre:
Amanida de formatge de cabra caramel·litzada
Arròs del mar cubellenc
Sardines a la brasa el Viagrot
Assortiment de carns a la brasa estil argentí
Pop a feira
Postres
Pastís gelat de tiramisú o cafè
Una consumició inclosa
Preu per persona: 24,00 € (IVA inclòs)
ONA BEACH CUBELLES OBC. Passeig de la Mar Mediterrània, 36. Reserves: 669 64 71 80
Sopar gastronòmic Verema OBC
(Divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 de setembre)
MENU PER A 2 PERSONES
Primers
Amanida de formatge de cabra
Patates braves casolanes
Segons
Espeto de gambot
Espeto de sardines
Beguda: Ampolla de vi blanc DO Penedès Freye o ampolla cava Mistinguett brut nature. Cafès inclosos
Preu per persona: 22,00 € (IVA inclòs)
LA SALSETA. Carrer Major, 8
D'ALMA. Carrer Passatge Vilaseca, 11
LA TRATTORIA DEL MAR. Passeig de la Marina, 22
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
Sitges | 26-09-2025 fins 27-09-2025
Vilanova i la Geltrú | 26-09-2025
Sant Sadurní d'Anoia | 05-09-2025 fins 28-09-2025
PUBLICITAT