EIX diari | Carnaval Penedès 2021, del 11 al 17 de febrer

Olivella, un carnaval al cor del parc natural del Garraf

El carnaval d’Olivella tanca els carnavals del Garraf amb la rua més pensada i assajada. Música, colors, i moltes ganes de festa traslladen cada any el carnaval al cor del natural del Garraf. Aquest marc incomparable permet als participants esprémer fins a l’últim minut una festa que no té prou amb una setmana oficial i aprofitar la cloenda que ofereix Olivella.

 Aquest any, Olivella no podrà celebrar el Carnaval com és habitual a causa de les restriccions, així que no s’ha convocat el tradicional concurs de carrosses i comparses ni s’ha muntat la Carpa on se duien a terme diverses actuacions i activitats durant tota la setmana. Però l’Ajuntament d’Olivella ha volgut mantenir l’esperit de la festa i ha convocat dos sorteigs, a través d’Instagram, amb l’objectiu de promoure que la ciutadania d’Olivella participi en el Carnaval 2021 de forma virtual.

 El primer sorteig consisteix a publicar fotografies o vídeos en el perfil d’Instagram seguint les consignes que diu el Carnestoltes al pregó del Carnaval 2021. Per participar en el segon sorteig, cal publicar vídeos en el feed d’Instagram ballant la coreografia que proposa la comparsa The Beers per al Carnaval 2021. Cada persona pot participar amb tantes imatges o vídeos com consideri oportú i el termini de presentació va des del 12 de febrer a les 8 hores i fins al 19 de febrer a les 11 hores.

És molt important que els perfils on es publiquin les imatges i els vídeos siguin públics, ja que si no és així la plataforma amb la qual es realitzarà el sorteig, Easypromos, no podrà accedir a les publicacions dels perfils que siguin privats. Tanmateix, s’ha de tenir en compte que només entren en el sorteig les imatges i els vídeos publicats al perfil d’Instagram, les històries i els Reels queden excloses de participació i també les publicacions a qualsevol altra xarxa social.

 Aquestes són les propostes amb les que Olivella vol mantenir viu l’esperit d’una festa que serveis per cohesionar un municipi amb nuclis de població molt dispersos, que troben en aquesta festa un punt de trobada.