Cambridge School, l’aprenentatge de l’anglès des del tracte familiar

L’acadèmia Cambridge School va obrir fa gairebé 9 anys a Cubelles i en aquest temps ha consolidat un projecte d’ensenyament de l’anglès personalitzat, amb professors titulats i des del tracte familiar. Aquesta trajectòria, avalada amb l’increment d’alumnes de totes les edats a l’acadèmia de Cubelles, ha portat els responsables de Cambridge School a obrir en el darrer any un nou centre a Les Roquetes, que en aquest primer curs ja ha superat la vuitantena d’alumnes.

Els responsables del centre expliquen la seva satisfacció per la bona acollida que ha tingut la nova acadèmia, tenint en compte que a Sant Pere de Ribes parteixen de zero. A Cubelles el centre d’idiomes es fa càrrec des d’aquest curs de les classes d’anglès que s’imparteixen a les escoles municipals, a través d’un programa que impulsa l’Ajuntament de Cubelles per reforçar l’ensenyament de la tercera llengua a l’educació primària. Aquestes classes no formen part de l’oferta extraescolar que s’ofereix des del centres, sinó que estan incorporades al projecte acadèmic de l’escola.

Una de les activitats complementària que ofereix Cambridge School a Cubelles són les colònies infantils d’estiu al càmping La Rueda de Cunit, és una de les propostes que millor acollida està tenint al municipi, ja que ofereix formentar l’aprenentatge de l’anglès entre els més petits des del lleure.

Academia Cambridge School

Academia Cambridge School


Acadèmia Cambridge School
C. Josep Mestres, 10
08880, Cubelles
Telèfon 938957210
http://www.cambridge-school.es/
Facebook